Studio Maline

Hoi! Ik ben Marije, 18 jaar en ik ben Industrieel Ontwerpen student aan de TU in Delft. Ik droom al lang van mijn eigen (online) winkel en ben daarom Studio Maline gestart. Mijn volledige naam is Marije Aline en Maline is hier de combinatie van. Studio Maline is een webshop met mooie papierwaren en stationery, allemaal door mij geïllustreerd. Hiernaast heb ik op dit moment een samenwerking met Studio Paper, waarvoor ik de Hygge box heb ontworpen. 

Veelgestelde vragen

  1. Hoe kan ik betalen?

Op dit moment kan je niet via de site afrekenen. Nadat er een bestelling is geplaatst, wordt er een automatische bestelbevestiging verstuurd. Hierna verstuur ik handmatig een tweede mail met een betaalverzoek. Hiermee kan er met elke bank in Nederland betaald worden. Ook is er de optie om het aankoopbedrag over te maken.

  1. Ik heb geen mail ontvangen, wat moet ik doen?

Ik verstuur de mails handmatig, dus ik kan niet altijd direct een mail sturen. Als je na 24 uur nog geen mail hebt ontvangen, kan je een mail sturen naar studio.maline@gmail.com, dan los ik het voor je op. Let op, soms komen mijn mails in de spam-box, ook als de bestelbevestiging niet in de spam-box terecht is gekomen!

  1. Waarom kan ik niet via de webshop afrekenen?

Ik ben mijn webshop pas begonnen. Hierdoor kon ik mij nog niet inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Zonder een kvk-nummer kunnen er geen transacties worden gemaakt via de site. Binnenkort ga ik mij inschrijven, maar tot die tijd heb ik het zo opgelost.

  1. Ik woon in de buurt, moet ik alsnog verzendkosten betalen?

In principe verreken ik altijd verzendkosten. Als je in de buurt woont kan ik de bestelling langsbrengen (in de brievenbus gooien) en haal ik de verzendkosten van het bedrag af. Er is geen mogelijkheid om bestellingen op te halen.

  1. Is Studio Maline duurzaam?

Duurzaam is een subjectief begrip, dus ik weet niet zeker of Studio Maline in jouw ogen duurzaam is :). Ik probeer Studio Maline zo duurzaam mogelijk te maken, zo zijn de enveloppen en verzendverpakkingen gemaakt van gerecycled papier. Ik gebruik geen (wegwerp)plastic in de verpakkingen.

 

Heb je een andere vraag of opmerking, neem gerust contact met mij op via studio.maline@gmail.com!